Ervaringen

Particulieren Lifestyle

Recharge & Rebalance

Angelique: “Super blij met het recharge /rebalance progamma van Annouschka. De fijne yogalessen in kleine groepen geven je echt het gevoel je balans weer terug te vinden. Daarnaast zinvolle en toepasbare informatie. Ik ben er blij mee. Topper!!!”
Lezing

Lezing

Lomans: “Annouschka Bolwerk van Food & Mood heeft aan circa 60 kantoormedewerkers van Lomans een lunchpresentatie gegeven. In deze presentatie nam zij ons mee in de wereld van voedsel en wat (bewerkt) voedsel met je lichaam en je lijf kan doen. Enerzijds heel erg wetenschappelijk belicht en anderzijds met aansprekende voorbeelden die je dagelijks eenvoudig in je eetpatroon kunt meenemen. De nuchtere Lomans medewerkers vonden met namen de praktijkvoorbeelden over voedsel en eetpatronen heel erg leerzaam. Onze medewerkers zijn zich meer bewust geworden van weet wat je eet en wat het met je geestelijke en fysieke gezondheid doet. Ook bijzonder om te zien wat de marketing & reclamewereld voor invloed heeft op wat wij eten. Annouschka weet het enthousiast en inspirerend over te brengen. Je krijgt meer belangstelling wat je koopt en eet.”

Lifestyle coaching

Coaching

Thamar: “Annouschka heeft mij begeleid in de periode van april tot oktober 2014. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om dit coachingstraject aan te gaan. Annouschka is iemand bij wie je je direct op je gemak voelt. In haar werk als coach kenmerkt zij zich als open, warm, begripvol en doortastend. Ik had een hulpvraag geformuleerd die gedurende het traject niet mijn kernvraag bleek te zijn. Dit zag Annouschka en maakte dit met mij bespreekbaar. Daarmee heeft zij mij enorm geholpen richting te geven aan datgene wat niet goed liep in mijn leven.  Wat ik prettig vind aan Annouschka is dat zij coacht in het moment. Ze kan goed inspelen op wat er tijdens het gesprek ontstaat. Wat ik daarnaast fijn vond aan haar manier van coachen is dat Annouschka een holistische aanpak heeft. Wanneer het nodig was heeft zij bijvoorbeeld met mij een ontspanningsoefening gedaan. Daarnaast ziet zij een hulpvraag niet als apart gegeven, maar als schakel van het geheel, welke invloed heeft op meerdere aspecten. Dit, gecombineerd met de wetenschap dat alles oké is, heeft mij veel rust gegeven. Door de rust die ontstond, kon ik helder kijken naar wat er uit balans was en stappen zetten in de goede richting.
Ben je ook uit balans, gaat het niet soepel op je werk, heb je privé last van spanningen of wil je gezonder gaan eten maar het lukt je steeds niet? En ben je bereid hier zelf verandering in aan te willen brengen? Dan kan ik je op deze en op iedere andere vraag op het gebied van geestelijke of lichamelijke gezondheid Annouschka van harte aanbevelen je daarbij te begeleiden.”

Food Cooking Mood

Voedingsadvies

Jeff: “Door mijn onregelmatige werktijden is gezond eten niet altijd aan de orde. Met als gevolg dat mijn lichaam op verschillende manieren begon te protesteren. Zelf heb ik er echt nooit bij stilgestaan wat de gevolgen kunnen zijn van makkelijk en snel eten, op de korte termijn, maar ook op de lange. De analyse van mijn voedingspatroon door van de dingen die ik at en niet at, kwam Annouschka snel tot de conclusie dat dit op de lange termijn niet al te beste gevolgen zou hebben voor mijn gezondheid. De adviezen die zij gaf bleken al snel z’n vruchten af te werpen, met als gevolg dat ik me een stuk frisser voel, lichamelijk en geestelijk. Ik kan het iedereen aanraden die worstelt met z’n gezondheid. Voeding is de basis. En Annouschka legt dat op een deskundige en makkelijke manier uit.”

Yoga Mood

Vinyasa Flow Yoga
Inval bij Rebel Sport

“De yoga les die Annouschka vorige week als inval gaf was echt geweldig. Dit is de yoga die ik al heel lang zoek!”

“Lekker pittig lesje, heel anders maar ik vond het heerlijk” (Vinyasa Flow i.p.v. Hatha Yoga)

“Gaat zij de lessen uitbreiden? Dan kom ik graag!”

Food Cooking Mood

Voedingadvies

Jerry: “Annouschka heeft mij enorm geholpen om op mijn ideale gewicht te komen en te blijven. Ik was meer gaan bewegen, maar had mijn eetpatroon niet aangepast. Gevolg was dat ik enorm was afgevallen en ver onder mijn ideale gewicht zat. Annouschka heeft daarop mijn eetpatroon geanalyseerd en mij voedingsadvies gegeven hoe ik op een gezonde en verantwoorde manier meer calorieën kan consumeren zonder dat ik het gevoel krijg dat ik aan het overeten ben. Daarmee heeft ze mij een praktisch advies gegeven dat ik nu al geruime tijd gebruik en ervoor zorgt dat ik nog steeds op gewicht ben.”