Over

Mijn naam is Annouschka Bolwerk en ik ben me bewust geworden van de invloed die je zelf hebt op hoe je je fysiek en mentaal voelt. JIJ kan aan de knoppen draaien die jouw energielevel bepalen! Ik heb geleerd om eerlijk naar mijzelf te zijn en te kiezen voor wat bij mij past. Dat gaat met vallen en opstaan. Zo waren voor mij ervaring met burn-out en borstkanker de ‘triggers’ om naar binnen te keren. Het vraagt bewustwording, eerlijkheid, discipline en vertrouwen. En als je dan je eigen pad bewandeld, dan voelt dat zo goed dat dat je steunt dicht bij jezelf te blijven.

 

Mijn achtergrond? Oorspronkelijk ben ik opgeleid als bioloog en heb ik een aantal jaar wetenschappelijk onderzoek verricht. Vervolgens ben ik overgestapt naar de voedingsmiddelenindustrie waar ik me heb ingezet voor de kwaliteitsborging en productontwikkeling van voeding.

 

Nu houd ik me bezig met de kwaliteit van het menselijk leven en komt alles samen. Ik deel graag met jou mijn kennis en ervaring! Vanuit verbinding, respect, compassie en bewondering van ons potentieel wil ik jou begeleiden naar een energiek en vitaal leven. Om je professioneel te kunnen begeleiden heb ik de opleiding Vital Life Coaching gevolgd. Ik heb voor deze holistische opleiding gekozen omdat ik de visie deel dat lichaam en geest elkaar direct beïnvloeden. De Yoga opleidingen zijn daarbij een waardevolle verdieping.

 

CV – opleidingen

Jaar Opleiding Locatie
2017 & 2014 Yin Yoga TTIII & Vinyasa Yoga TTI Yoga Garden Amsterdam
2014 & 2013-2014 Meridiaan Leer & Vital life Coaching Academie voor Holistisch Coachen
1996-2000 Biologie Vrije Universiteit