Particulieren

particulieren-dreams-and-fear

Neem eens een ogenblik te tijd om stil te staan bij hoe je je voelt. Hoe gaat het nou écht met je? En leef jij je eigen leven?

Ontdek, beleef en ervaar hoe veel invloed je zelf hebt op hoe energiek en vitaal jij je voelt!

 

Relax Mood – Energiek en in balans

Particulieren

Heb je het gevoel jezelf voorbij te lopen, loopt je hoofd over, of ervaar je stress?

Neem de touwtjes weer in handen en laad je batterij op met:

Recharge & Rebalance programma: In 4 sessies ga je aan de slag met je energiebalans. Je krijgt inzicht in het belang van onze ademhaling, balans in het zenuwstelsel, rol van hormonen, gezonde en ongezonde spanning. Met het yoga uur (aanbevolen)krijg je fysieke oefeningen voor rust en energie.

Stoelmassage: Ervaar meer energie en rust met een ontspannende stoelmassage. Iets voor bij jou op het werk?

 

Yoga Mood  -  Rust, ruimte, kracht, energie, balans, inspiratie

Yoga Mood

Vind de rust in je hoofd en voel je opgeladen met de yoga vorm die past bij jouw behoefte en stemming.

Yin/Yang Yoga: Is een combinatie van Vinyasa Flow Yoga en de zachte Yin Yoga die rustig en ontspannen is. We beginnen met de actieve Yang vorm waarbij we kracht, balans, coördinatie en souplesse trainen. Vervolgens gaan we de verstilling opzoeken met de Yin Yoga. Een ‘work-out’ voor mind én body voor meer kracht, energie, rust en herstel.

Yin Yoga: De Yoga vorm waarbij de poses langer worden aangehouden. Hierin zoeken we de ontspanning die de dieper liggende weefsels omvat, het bindweefsel. Het stimuleert de energiestroom in het bindweefsel en gewrichten dat het zelf genezend vermogen van ons lichaam ondersteunt. Een totale ontspanning en weldaad voor lichaam en geest!

 

Vinyasa flow: Ontspanning door inspanning met yoga poses die aan elkaar zijn geregen op het ritme van de ademhaling. Een fysiek intensievere Yoga vorm op muziek.

Relax & Restore: Het opladen van je batterij en loslaten van wat je niet meer nodig hebt, met ademhalings-, ontspanningsoefeningen, meditatie en Yoga poses voor energie en rust.

NIEUW – Personal Yoga: Afgestemd op jouw behoefte en situatie worden de lessen zo ingericht dat er individuele aandacht is fysieke, emotionele, mentale en spirituele groei. Wanneer je Yoga in jouw levensstijl wilt integreren, kunnen de 1 op 1 of DUO YOGA sessies je waardevolle tools geven. 

 

Locaties:

Baarn – Food & Mood, http://www.foodenmood.com

Huizen – Rebel Sport, http://www.rebelsport.nl

Eemnes – Yogacentrum Eemland, http://www.yogacentrum-eemland.nl

 

Rooster

Tijd Type Naam Locatie
Ochtend & Middag Yoga Mood Personal Yoga Food & Mood,  Wibautlaan 11 Baarn
19.00-20.15 Yoga Mood Yin/Yang Yoga & Meditatie Rebel Sport,      Kerkstraat 68 Huizen
20.15-21.30 Yoga Mood Yin/Yang Yoga & Meditatie Rebel Sport,      Kerkstraat 68 Huizen
Tijd Type Naam Locatie
9.15-10.30 Yoga Mood Yin Yang Yoga Yogacentrum Eemland, Wakkerendijk 228A, Eemnes
10.45-12.00 Relax Mood Stress Release/ Recharge & Rebalance Yogacentrum Eemland, Wakkerendijk 228A, Eemnes

 

Tijd Type Naam Locatie
Ochtend Yoga Mood Personal Yoga Food & Mood,  Wibautlaan 11 Baarn
12.30-13.30 Food & Cooking Mood Healthy Lunch Food & Mood,  Wibautlaan 11 Baarn
Tijd Type Naam Locatie
9.30-10.30 Yoga Mood Recharge & Rebalance Rebel Sport,      Kerkstraat 68 Huizen
10.30-11.30 Yoga Mood Recharge & Rebalance Rebel Sport,      Kerkstraat 68 Huizen

Food & Lifestyle Mood - Energie, Kracht en Genieten

Lifestyle

Wil je bewuster omgaan met voeding en je leefstijl zodat je meer energie hebt, lekker in je vel zit én blijven genieten? Dat kan! Samen met  Food en Mood “De weg naar een energiek en vitaal leven met aandacht voor body en mind”:

Lezing – Voel je fit en vitaal met voeding: Wat is voedzaam, wat is gezond en wat niet? Je krijgt eerlijke informatie over voeding.

Workshop Food matters: Weten wat goed voor je is en inzicht in je eigen situatie. Inclusief analyse en advies van jouw voedingspatroon.

Workshop Food the next step: Aan de slag met je eigen situatie, voel je fitter en lekkerder in je vel. Je krijgt handvaten om jouw voedingspatroon, keuzes en patronen te veranderen.

Make the Change programma – individueel: Met leefstijl als sleutel kijken we samen hoe  voeding, beweging en ontspanning jouw kwaliteit van leven kan verbeteren. Met persoonlijk advies en coaching krijg je inzicht in de door jou gemaakte keuzes en ontwikkelede gewoonten. Het helpt je bewuster te worden en het beste uit jezelf te halen.

 

Cooking Mood – Inspiratie en Genieten

Food

Samen koken & eten is de brandstof voor vriendschap.

Kookworkshops “Delicious Healthy Salads” & “Delicious Healthy Soups”:

Ontdek, ervaar en proef!  We maken heerlijke gerechten die gemakkelijk én gezond zijn. Een gezellige en leerzame avond met vriendinnen bij jou thuis of op locatie.

Food & Cooking Mood: Proef de gerechten van de workshops zonder dat je ze hoeft klaar te maken. Bijvoorbeeld na een heerlijke ontspannende Yoga les!